Loading Laster..
Frakt: kr 59
Fri frakt over kr 1200
Leveringstid: 4-11 virkedager

faq

« tilbake
Start / FAQ

Her kan du få svar på de vanligste spørsmålene. Send gjerne inn et spørsmål, så skal vi publisere dette (anonymt selvfølgelig) og svaret slik at alle kan se det.

 

Klikk her for å sende ditt spørsmål.

 


Må man vaske/dusje kropp og ansikte før man smører inn en after sun?
Kan man bruke Nisim selv om man ikke lider av håravfall?
Kan både kvinner og menn bruke Nisim?
Hvordan får man best resultat ved bruk av Brun-Uten-Sol produkter?
Farger Maxim av på klærne og lukter den mye?
Inneholder Nisim silikon?
Min alunstift smuldrer i stykker!
Hvordan virker Kalo Hair Inhibitor Lotion/Spray?
Knuppete hudfargete utslag på huden som minner om gåsehud?
Jeg er i 25-års alderen, og begynner å få grått hår. Er det arvelig, eller er det et tegn på at det er noe som er galt?
Har hudpleieprodukter noen best føre dato?
Hvordan bruker jeg Maxim Deo?

Må man vaske/dusje kropp og ansikte før man smører inn en after sun?

Det er ikke tvungent men noe vi sterkt anbefaler. Det er bra å vaske bort svette, smuss og solkrem som ligger på huden slik at aftersun- lotionen kan gjenfukte på dypet og kjøle den brente huden.

Kan man bruke Nisim selv om man ikke lider av håravfall?

Nisim er en sjampo som kan brukes separat og daglig for å stoppe og forebygge håravfall. Den har en mild og dyptrensende virkning, og fjerner svette, olje og urenheter fra hodebunnen. Nisim sjampo neutraliserer DHT (hovedårsaken til arvelig håravfall som bidrar til forkortet vekstfase, reduksjon i antall hårfollikler og færre antall synlige hår), en substans som forårsaker håravfall når det legger seg over hårsekkene på hodebunnen.

Kan både kvinner og menn bruke Nisim?

Resultatet er akkurat det samme for kvinner som for menn.

Hvordan får man best resultat ved bruk av Brun-Uten-Sol produkter?

Huden må alltid renses godt før den påføres brun-uten-sol produkter. Det er særlig viktig at man først bruker kropps- og ansiktsskrubb for å eliminere tørr hud og døde hudceller. Hvis ikke, vil resultatet bli lite tilfredsstillende. Huden må også gjenfuktes før applisering av BUS-kremen. Vær spesielt nøye med å gjenfukte ekstra tørre hudpartier som heler, knær og albuer. Når fargen begynner å avta, kan du godt bruke scrub'en for å unngå flekkete hud.

Farger Maxim av på klærne og lukter den mye?

Maxim er helt fargeløs, og farger derfor ikke av. Den er luktfri, og kan derfor ikke kamuflere lukter. Så man anbefales å vaske seg godt hver morgen og kveld, påføre Maxim og deretter bruke en god parfyme. Ettersom Maxim skal påføres på renset hud før man går og legger seg, kan man gjerne bruke en vanlig deodorant med duft om morgenen. Svettelukt oppstår når svette kommer i kontakt med urenheter og andre partikler i kroppen, og reduseres ved at man alltid opprettholder en god hygiene.

Inneholder Nisim silikon?

Nisim er produkter som brukes for å motvirke og forebygge håravfall. Silikon er et stoff som er blitt gjenstand for mye forskning for å undersøke hvilken negativ virkning det har på håret, og spesielt om det bidrar til håravfall. Studier har vist at det silikonet som brukes i f.eks. hårvoks og glansprodukter, kan bidra til håravfall, men det finnes også studier som motbeviser denne påstanden. Produsenten av Nisim har opplyst at det finnes litt silikon i produktet, men at mengden er så ubetydelig og silikonet så ufarlig at det til og med er spiselig. Nisim understreker at de arbeider for å fore..

Min alunstift smuldrer i stykker!

En alunstift brukes til å stoppe blødninger, og må rengjøres etter bruk. Men man må ikke skylle hele stiften, da kan den bli porøs og smuldres i stykker. Rengjør toppen av stiften med litt vann, og tørk etterpå. Dette garanterer økt holdbarhet.

Hvordan virker Kalo Hair Inhibitor Lotion/Spray?

Kalo Hair Inhibitor virker bare hvis håret og hele hårsekken elimineres, da kremen/sprayen trenger inn i huden og motvirker gjenvekst av nytt hår. Håret kan fjernes helt utmerket med både voksremser og flytende voks. Det virker imidlertid ikke ved barbering.

Knuppete hudfargete utslag på huden som minner om gåsehud?

Hvis du får små knuppete hudfargete utslag på huden som minner om gåsehud, kan det dreie seg om Keratosis Pilaris. Det er hårsekker som har overskudd på keratin og danner talgknupper i huden. Dette er ofte en arvelig sykdom, og er en følge av tørr hud. Man bør smøre seg ofte, helst med en lotion som inneholder acetylsalisylsrye som virker beroligende. Det kan hjelpe å ta en lett scrub en gang iblant, men unngå peelinger, de vil irritere i stedet for å lindre.

Jeg er i 25-års alderen, og begynner å få grått hår. Er det arvelig, eller er det et tegn på at det er noe som er galt?

Det er sannsynligvis arvelig, men det kan skyldes en forstyrrelse i skjoldbrukskjertelen eller mangel på vitamin B12. Er du riktig bekymret, bør du gå til lege!

Har hudpleieprodukter noen best føre dato?

En krem holder seg ca 12 måneder etter at den er åpnet. Visse produkter har symbolet på kartongen, andre har det trykket direkte på krukken/tuben. En del produkter har en dato preget i bunnen eller i sveisingen på tuben. Det er siste forbruksdato.

Hvordan bruker jeg Maxim Deo?

Når du bruker Maxim deo skal armhulene være rene og tørre. Har du kraftig hårvekst under armene er det bra om du trimmer ned håret. Du behøver ikke å fjerne allt om du ikke vil det men ved å minske håret kommer produktet bedre til.Om du velger å barbere skal du ikke bruke Maxim samme kveld. Vent til neste dag. Maxim påføres som andre deodoranter, altså et par tak opp og ned. La produktet tørke ordentlig før du tar på deg klærne.

.

 

Hvorfor får jeg kviser etter at jeg har barbert meg, brukt voks eller hårfjerningskrem på kroppen?

Når et hår vokser ut etter barbering eller voksbehandling, kan hårsekken bli betent og få håret til å vokse innover. Da dannes det en rød og lite smigrende kviselignende kul på huden. Løsningen kan ganske enkelt være å bruke en bodyscrub noen dager etter hårfjerningen, eller et produkt som motvirker innovervoksende hår, f.eks. Kalo Ingrown Hair Treatment. Man bør kunne skille mellom en tilfeldig hårsekkbetennelse og allergi mot de produktene man har brukt. Prøv produktene på et lite hudpar..

 

Har dere noe hårfjerningsmiddel for menn som kan brukes på genitalene?

Hårfjerningskrem er relativt sterk og etsende. Det er ikke noe vi anbefaler til intimbarbering/voksing ettersom den tynne og sensitive huden og slimhinnene kan skades alvorlig av produktet. Det beste er å barbere eller for den modige, vokse, med det krever mot!Å håntere voks tar litt lenger tid å lære seg og det gjør litt vondt, men resultatet blir utrolig bra og holder lenge. Til intimvoks anbefaler vi de remser som er for ansiktet ettersom de er sånn passe i størrelsen og har et mildt voks: http://www.gents.no/veet-cold-wax-strips-face.htmI den medfølgende bruksanvisningen står det at voksen..

 

Kan man bruke Nad's for men Hair Removal Strips Large for å deretter bruke Kalo Hair Inhibator Spray?

For at Kalo skal ha effekt skal håret fjernes med roten, hvilken metode som brukes er opp til hver og en. Det smidigeste er å vokse. Nad’s for men Hair Removal Strips Large er veldig bra wax stripes og er lette å bruke.

.

 

Hvilken hudtype har jeg?

Generelt pleier man å si at det finnes 3 ulike hudtyper, tørr, fet og blandet hud. En tørr hud er tørr i hele ansiktet, pannen inkludert. og har små eller ingen porer. En fet hud blir lett blank og har store porer. Blandet hud er den hudtypen de fleste mennester har, litt fetere i pannen, rundt nesen og ved haken (den såkalte t-sonen), og litt tørrere hud på kinnene. Alle typer hud kan gi problemer hvis man ikke pleier den riktig. Man må f.eks. ikke bare la være å gi fuktighet til en fet hud. Det det dreier seg om er å tilpasse produktene etter hver hudtype.

 

Hvordan fjerner man poremasker?

En grundig rengjøring fulgt av en fuktighetskrem tilpasset din hudtype morgen og kveld er nøkkelen til en hud uten poremasker. Det er viktig å bruke en ansiktsscrub ca. to-tre ganger i uken for å fjerne døde hudceller og urenheter. Det finnes også ansiktsmasker som renser eller tilfører huden fuktighet, og som har en behaglig virkning på huden. Hvis du har veldig mange poremasker, bør du absolutt ikke prøve å klemme dem ut selv. Da er det bedre å besøke en hudterapeut minst fire ganger i året for å få renset porene skikkelig og få fjernet alle urenheter på en profesjonell måte.

 

Hvordan renser man huden best?

En grundig rengjøring av huden består av ansiktsvask, ansiktsvann/tonic og en fuktgivende moisturizer. Velg en moisturizer som passer til din hudtype. Vær oppmerksom på at du ikke må bruke samme krem på partiet rundt øynene som på resten av ansiktet. Partiet rundt øynene er ekstra følsomt, og krever en egen fuktighetskrem. Bruk disse produktene til å rense huden godt både morgen og kveld. Det er bra å komplettere med en ansiktsscrub ca. to-tre ganger i uken. En rensende eller fuktgivende ansiktsmaske én ga..

 

Hvorfor får jeg kviser etter å ha brukt renseprodukter i over en uke?

Iblant trenger huden litt tid til å stabilisere seg. Det kan også ofte ta litt tid før man selv oppdager hvilke produkter som passer best til ens egen hud. Føler du at huden din holder seg fet flere timer etter at du har smurt på fuktighetskremen, er det bedre å prøve en krem med lettere konsistens. Dersom huden føles stram og tørr etter at den er renset og fuktet, bør du finne en litt fetere ansiktskrem og eventuelt bruke et mildere renseprodukt. Det kan ta sin tid å finne det produktet som passer nettopp din hud.

 

Når skal man begynne å bruke anti-ageing-produkter?

Det er viktig å være klar over at huden aldres, og forebygge de skader som et normalt levesett ofte påfører den. Du bør bruke en fuktighetskrem med høy solfaktor hele året for å beskytte huden mot de skadelige solstrålene som påskynder aldringsprosessen. Røyking, alkohol og et usunt levesett bidrar også til å nedsette hudens elastisitet. Du skal ikke begynne å bruke aktive kremer før du virkelig har behov for det. Hvis man begynner med meget effektive kremer allerede i ung alder, kan det volde mer sk..

.

 

Hva er forskjellen på Merkur 34C, 700 og Vision?

Forskjellen mellom 34C og Futur700 er at Futur er justerbar, dvs. at vinkelen på barberbladet kan stilles på seks forskjellige nivåer. Dette gir en stadig glattere barbering etter hvert som man blir vant til å bruke høvelen. Man starter på første nivå, og går senere til neste nivå hvis man vil. Futur er større, tyngre og har en mer solid utførelse. 34C er en meget bra høvel som varer lenge, men vil man ha noe som er litt mer avansert innen barbering, er det Futur som er tingen. Vison 2000 er en høvel produsert med svært lave toleranser, og er ganske enkelt et bedre kvalitetsprodukt enn Futur..

 

Hvorfor skjærer jeg meg når jeg bruker en Merkur-høvel?

Det kreves litt trening for å få til en bra barbering med Merkur-høvelen. Man holder høvelen i 30 graders vinkel i forhold til huden, og arbeider med små, korte drag. Strekk huden med den ledige hånden. Det er hudpartier der det er umulig å holde 30 graders vinkel, f.eks. over overleppen, men forsøk der det går. Begynn på laveste nivå på høvelen, og øk hvis du ikke får ønsket resultat. Men vær forsiktig, trykket mot huden blir større jo høyere innstilling høvelen har. La høvelen gli over huden og ikke trykk! Større trykk gir ikke bedre resultat, det vil tvert i mot gjøre huden irritert og rød..

 

Hvordan tar man best vare på barberkosten?

Når du kjøper en barberkost, får du den kvaliteten du betaler for. Kjøper du en barberkost som ikke har ekte grevlinghår, kan du heller ikke forvente deg at den skal holde seg like lenge som en med ekte hår. En rask, billig og ofte smart løsning er å skaffe seg et stativ for barberkosten. Der kan kosten henge og drypptørke, dermed vil også eventuelle rester fra barberprodukter elimineres.

.