Barberhøvler

Å barbere seg med høvel er en rask, enkel og effektiv måte å barbere seg på. Resultatet er en tett og jevn barbering som kan holde både skjegg og bart i pen stand.

Alle har sine egne preferanser når det kommer til hvilken barberhøvel de foretrekker å bruke. Vi har derfor valgt å ha barberhøvler fra de mest velkjente varemerkene i både enkle og luksuriøse modeller, slik at du skal kunne finne en høvel som passer akkurat deg og ditt skjegg.

Barberhøvelen er den klassiske høvelen som vi alle har sett tidligere. Den slags høvel består av et eneste barberblad som gir en irritasjonsfri og tett barbering. Det gjelder å være lett på hånden når du bruker en barberhøvel for å garantere en god hudpleie. Her kan du finne alt fra luksuriøse designer i gull og svart, til moderne modeller i krom.

Om du foretrekker flerbladshøvler, finner du et stort utvalg fra ulike høykvalitetsmerker hos oss. Disse høvlene gir en rask, effektiv og tett barbering. Disse finnes også i ulike prisklasser - fra enkle engangshøvler til luksuriøse Mariella Martino-høvler.

For deg som vil opprettholde din pyntelige look når du er på reisefot, finner du praktiske og fine reisesett uansett om du foretrekker barberhøvel eller flerbladshøvel. Gå heller ikke glipp av alle våre herlige pakker og sett som du med fordel kan gi bort i gave eller kjøpe som et komplett startkit til deg selv. De kommer med produkter for fuktighetsgivende hudpleie, og dufter med alt fra frisk lime til krydret sandeltre.