Svette

Alle mennesker svetter, det er helt normalt, spesiellt om det er varmt og om du trener eller utförer kroppsarbeide. Men ved andre anledninger kan det være et stort problem, om du for eksempel skal ha en presentasjon og tale for mange mennesker er det ikke så morsomt å ha svetteringer under armene. Det er ikke heller morsomt å svette under en hyggelig middag eller på kontoret foran PC'n. Med våre deodoranter, antiperspiranter og talkum er dette noe du kan ta kontrollen over.

For å unvike svettning er god hygiene det aller viktigste, at du dusjer regelmessig og har rene klær ettersom gammel svette lukter riktig ille. Nesten like viktig som hygiene er at du bruker en bra antiperspirant. En bra antiperspirant lukter ikke bare gott, den inneholder også aluminiumsalter som stenger dine porer og gjør at du svetter mindre.

Hos oss finner du, foruten produkter for hudpleie, pleie av skjegg og bart og produkter for barbering, også riktig bra produkter mot svette med herlige maskuline dufter. En deodorant som lukter godt kan du finne nesten overalt men riktige antiperspiranter som i tillegg til å lukte godt også på en effektiv måte minsker dine svettinger er mer sjelden. Vi har effektive antiperspiranter som gir deg kontroll over dine svettinger uten å etterlate spor på dine klær og de fins i et antal herlige freshe dufter. Her finner du også deodorantsprayer for dine føtter. Nå kan du dufte godt fra topp til tå.