Pris

0
0

Vårdufter

EROLFA-OK80X60-L-calk

Våren nærmer seg og vi vil ha lettere klær. Og dufter. I takt med at vi legger den kalde vinteren bak oss og blir varmere i kropp og sjel vil vi ha freshere og mer avkjølende dufter. Vårdufter kan være vansklige å identifisere da de ofte er freshe som sommerdufter men har en tyngre base å lene seg mot med friskere treslag som bjørk og sypress. Et samlingsnavn man ofte beskriver vårlige dufter med er grønne toner.

De duftnoter vi ser ekstra mye på for denne sesongen er Vetiver; ett indisk gress med innslag av jord, tre og freshe sursøte akkorder. Hvit musk er også en duftnote å holde utkikk etter. Hvit musk er en fløyelsmyk syntetisk duft med noter av ambergris og bjørnebær. En duftnote som kom sterkt i fjor var mint og trenden holder seg fortsatt. Mint har en oppiggende effekt og finns ofte i toppnoten som legger seg etter en liten stund men dufter forførerisk friskt for de som kommer deg riktig nære.

De vårlige duftene oppfattes ofte som lettere, men det er ingen unskyldning for å pøse på parfyme. En sann gentleman skryter ikke. Bruk parfyme med måte, selv om ditt valg av duft er lettere.

Viser 0 av 0 produkter.
Rense filter