Barbert Hode

Du kan også nå de stedene som er vanskelige å se, som for eksempel bak i nakken. Et bra grep gjør at barberhøvelen glir lett, som vil gi et glattere resultat med mindre irritasjon for huden, spesielt om du velger å barbere mot hårene – noe som ofte gir et glattere resultat. Akkurat som når du barberer ansiktet ditt, er det viktig at du tar hånd om huden etter barbering. Vi har et stort utvalg av kremer og fuktighetskremer, med herlige dufter, som gir glatt hud etter hver barbering.

Hos oss finner du føyelige og skarpe barberhøvler med alt fra tre til seks blad. Dette gjør det enkelt for deg å finne den barberhøvelen som passer din skjeggvekst, hudtype og barberingsmetode. Flere blad gir deg en raskere, mer effektiv barbering med et jevnere og penere resultat.

Både bladene og høvlene våre er spesielt tilpasset for barbering av hodet, men de kan også brukes til både kropp og ansikt. De er sikre og effektive, og har et grep med gummi for å gi optimalt resultat.

Det er blitt veldig trendy med et barbert hode og et velstelt skjegg, og hos oss vil du finne alt du trenger for å oppnå denne looken. Vi tilbyr til og med smarte reiseetui som vil gjøre det enkelt for deg å holde ved like barberingen selv når du er ute og reiser. Om skjegget eller barten trenger å stusses, så finner du også trimmingsverktøy i utvalget vårt – for et ultimat velstelt utseende.