Cocktailer som imponerer

Akkurat som med en parfyme handler det om balanse, nyanser og overraskende kontraster. Når disse to verdenene møtes, oppstår noe unikt: en opplevelse som forfører både sanser og selskap. Her guider vi deg til cocktails som imponerer, skapt for å gi eleganse og karakter til enhver anledning.

1Profumum Roma Confetto & French Connection med en twist

Profumum Roma Confetto er en gourmandklassiker – myk, varm og søt, med tydelige mandel- og vaniljetoner. Denne cocktailen flørter med de samme aromatiske uttrykkene gjennom Amaretto, vaniljesirup og en lett, anisfrisk flambering av Pernod. Resultatet er en sofistikert drink med samme lekenhet som duften.

  • Flambér 1 cl Pernod (eller annen anislikør) i et cocktailglass
  • Rist 3 cl cognac, 3 cl Amaretto og 1 cl vaniljesirup
  • Hell blandingen i glasset
  • Topp forsiktig med et tynt lag lettpisket krem
  • Pynt med noen kaffebønner

2Acqua di Parma Peonia Nobile & Clover Club

Acqua di Parma Peonia Nobile er elegant og tidløs, med fruktige bringebærnoter, pionens blomsterpreg og en krydret patchouli-base. Clover Club, en klassisk ginbasert cocktail, speiler den samme kombinasjonen av frisk syrlighet, sødme og sofistikert kompleksitet. En drink for den som liker subtil luksus.

  • Kok bringebærsirup av 3 dl sukker, 150 g bringebær og 1,5 dl vann
  • Tilsett 5 cl gin, 3 cl sitronsaft, 2 cl bringebærsirup og 2 cl eggehvite i en shaker
  • Rist uten is til skum dannes
  • Tilsett is og rist til drinken er kald
  • Sil i et avkjølt glass og pynt med bringebær og mynte

3QOT Bellini Brutal & Brutal Bellini Twist

Bellini Brutal fra QOT er en duft som tør å ta plass – med frisk bergamott, tropisk mango, krydret rosépeppar og en jordnær, treaktig base. Inspirert av disse kontrastene er denne cocktailen en moderne og overraskende tolkning av Bellini. Fruktig og frisk, men med et subtilt krydret sting som gjør den minneverdig.

  • Mos 3–4 biter fersk mango og sil til puré
  • Bland 2 cl mangopuré, 1 cl sitronsaft og en klype knust rosépeppar i et champagneglass
  • Tilsett 1 cl sukkersirup (gjerne med en lett te-tone for dybde)
  • Topp med avkjølt prosecco eller champagne
  • Pynt med en skive tørket mango og en liten kvist rosmarin

UTFORSK PARFYME