Cocktails som inspirerer

Match drinken med parfymen


drinkar-banner

Har du fundert over hvilken cocktail du ska servere til nyttår? Om ikke, ta sjangsen på en uslåelig konversasjonsstarter. Gjør festen uforglemmelig og involver gjestene dine med å matche velkomstdrinken med parfymen din!

Your perfume is your message, your scented slogan"

for ham - NAXOS

XJ 1861 Naxos er en av tre dufter som er dedikert til 150 års jubileumet av Italias forening og er inspirert av landets rikdommer og skjønnhet. Naxos er en hyllest til Scicilia. Fruktig sitrus og mild lavendel blandes med søte blomster, krydder og honning. Duften avsluttes med kontrastrike noter av tobakk, tonkabønne og vanilje.

Drink XJ 1861 Naxos:

  • 5 cl Mandarinjuice
  • 2 cl Ferskpresset sitronjuice
  • 1,5 cl Monin Chocolate Syrup
  • 1,5 cl Monin Vanilla Syrup
  • 0,5 cl Råsukkerlake med kanel & kardemomme
  • 0,5 cl Muscovadosirup
  • Sprit: 4 cl Mørk rom

Hell alle ingredienser i en shaker, fyll på med is. Rist og sil opp drinken i coupeglass.

FoR HENNE - EMPRESSA

Empressa er en deilig duft med inspirasjon fra de perler, silkestoffer og andre dyrbare tekstiler som i svunnen tid ble sendt over stormende hav til sositeten i London.

Sprudlende og fruktige toppnoter av blodappelsin og fersken blandes med noe tyngre eksotiske krydder som sammen med hvite roser og pudderrosa pelargoner utgjør hjertenoten. Duften kompletteres av en varm og betryggende basnot bestående av kakao, sandeltre og rav, med et underliggende hint av vanilje for ekstra sødme. En meget elegant og romantisk duft. 

Drink Penhaligon's Empressa:

  • 4 cl Vaniljevodka
  • 1 cl Creme de Cassis
  • 1 cl Ferskenlikør
  • 1 cl Kakaolikør
  • 6 cl Blodappelsinjuice
  • 2 st Limebåter  
  • 2 cl Vaniljesukkerlake (sukkerlake der en vaniljestang har fått trekke  over natten)
  • 2 st Ferske Bringebær
  • 2 st Ferske Bjørnebær

Legg lime, bringebær og bjørnebær i et rock-glass och bland. Hell vaniljevodka, sukkerlake, blodappelsinjuice, Creme de Cassis og passoa i en shaker med is, rist  til shakern er frostet, hell deretter opp i glasset med resten av ingrediensene, rör rundt med en skjed.

La DeG INSPIREReS