ITALIENSK ELEGANSE

Av: MADELENE HANSSON

Helt siden Middelalderen har Italia vært ledende når det kommer til lekker design og elegant stil. Den italienske stilen inspirerer idag menn over hele verden til å kle seg klassisk, barbere seg med presisjon og lukte godt. De italienske varemerkene står for høy kvalitet, lokalt håntverk og de lar bedriften gå i arv i generasjioner.

EN ekte KLASSIKER

Siden 1908 har produkter blitt produsert i Italia for åh hjelpe mannen med sin barbering. Med en helt unikt oppskrift som inneholdt eukalyptusolje kunne Proraso ta plass i en hver mans hjem i hundre år framover. Produktene er av høy kvalitet men for et tilgjenglig pris. Proraso har blitt både kulterklært og høyt verdsatt av barberere over hele verden.

ALLE PRODUKTER FRA PRORASO

TENAX – FRa PRORASOs produsent

Tenax er en ny hårpleieserie som er utviklet i Firenze, Italia, av produsenten bak Proraso. Serien er inspirert av professjonelle salongsprodukter.

ALT FRA TENAX

MARVIS

Marvis ble grundet allerede i 1958 og har samma målsetning idag som da, å gjøre hverdagsopplevelsen til noe helt spesiellt, både for øye og smaksans. En fantastisk mintsmak kombineres med spennende smaker som jasmin, kanel og lakris. Et produkt som tar et hvert baderomm til neste nivå.

  EKSKLUSIVE TANNKREMER

Acqua di parma – DuFTEN FRa ITALIa

Historien om Acqua di Parma tar oss tilbake til det tidlige 1900-tallet, det var en tid da den tyske parfymen var populær. År 1916 i et litet parfymelaboratorium i Parma, Italia, skaptes den første riktige Italienske eau de cologne. Den hadde en duft av sitrusfrukter, lavendel, rosmarin, orientalisk sedertre, vetiver og ylang ylang. Den var fresh og mer følelseladet enn den sterke, intensive tyske parfymen.

Acqua di Parma begynte å vokse under årenes løp og den ikoniske art deco flasken som idag er kjent og elsket av mange ble skapt allerede på 1930-talet. På 1950-tallet begynte duften å spres internasjonalt og ble raskt en succé blant Hollywoods filmstjerner. På 60-tallet hadde Acqua di Parma blitt et eksklusivt parfymehus. Etter mange år i bransjen så produserer Acqua di Parma fortsatt sine dufter i Italia og distribuerer til 36 land over hele verden. Deres unike følelse for kvalitet, håntverk og kreativitet gjør hver duftnyhet til en tidløs klassiker.

SE HELE SORTIMENTET

Antica Barbieria Colla

År 1904 åpnet barbereren Dino Colla sin egen barbershop i Milano der han barberte og klippet etter gammel tradisjon. Barbershopen er i dag en av byens eldste og det er deres egne produkter, laget etter gammel tradisjon men med en moderne twist, som man finner i denna kolleksjonen.

EKSKLUSIVE BARBERPRODUKTER