Skum, Såpe, Balsam etc

Å bruke rett produkt før, under og etter barbering gir en enklere og tettere barberingsopplevelse. Vi tilbyr barberingsprodukter som tilfører fuktighet, myker opp og oppfrisker ved hver barbering!

Uansett om du er ute etter et glattbarbert ansikt eller et veltrimmet, frisert skjegg, er det viktig å ta hånd om hud og hår ved barbering og trimming. Både huden og skjegget trenger pleie. Når du vasker skjegget eller barten din med produkter som er spesielt tilpasset skjegg- og hudpleie, får du et mykere og mer letthåndterlig resultat. Barberingsoljer kommer i ulike dufter og produktet masseres inn i skjegget før barberingen for å gjøre det mykere og forberede huden for barberingen.

En tilpasset barbersåpe eller barberkrem påføres deretter på området som skal barberes. Bruker du barberskum eller barbersåpe, så pass på at produktet skummer ordentlig når det påføres. Du får en tettere barbering med et produkt som samtidig pleier og tilfører huden din fuktighet. Har du en mindre kraftig skjeggvekst anbefaler vi at du bruker barberskum, og ved en kraftigere skjeggvekst bruker du barbergel. Du får best resultat ved å påføre barberskum, barbersåpe og barbergel på fuktig skjeggvekst.

For å komplettere barberingen trenger du bra etterbehandling. Pre-shave-oljer passer utmerket om du har følsom hud eller grov skjeggvekst. Oljene inneholder velgjørende antioksidanter, og de virker pleiende på den irriterte huden. En aftershave-balsam lindrer også irritasjoner etter barberingen.

Avslutt med en herlig aftershave med deilig duft for å bevare den friske, nybarberte følelsen lengre. I vårt utvalg finner du aftershave med lette og friske dufter av sitrus, så vel som litt tyngre dufter av sandeltre og sedertre.